SP Testimonials

Aanleg van buitenkranen, buiten elektra / verlichting. Het plaatsen / vervangen van de schutting met poort en het bouwen van een tuinhuis met overkapping over de breedte van de tuin 6m. Plaatsen verticale afzuigkap incl. muurdoorvoer, en elektra aanleg t.b.v. inductie kookplaat.

Kwam keurig de afspraken na. De prijs viel uiteindelijk nog iets lager uit dan was afgesproken. Ik werd ook snel geholpen.

Toilet vernieuwen

Marcel is er nog 1 van de oude garde. Hij is van de WIN/WIN, klant moet tevreden zijn. Zeer vriendelijk en correct! Levert puik werk. Komt zijn afspraak na.

Dakramen (velux)vervangen met zonwering, Schutting met poort vervangen, laminaat leggen, saus werk , elektra aanleggen en diverse klus werkzaamheden.

Keurig uitgevoerde werkzaamheden, en een prettig  en betrouwbaar persoon, Wij zijn er erg blij mee.

Ouder slaapkamer verbouwt naar 2 slaapkamers d.m.v. gibo tussenwand. afgestuct (behang klaar) en elektra.

Wij hebben een heel prettige ervaring gehad en er werd goed werk geleverd. We zijn heel tevreden over het eindresultaat. Wij raden zeker het Goois Klusbedrijf aan!

Badkamer kitten

Na een vriendelijke mail wisseling telefonisch contact gehad. Wij hebben een fijne ervaring met Goois klusbedrijf. Eerlijke prijzen, denkt goed met de klant mee en luistert naar de wensen van de klant. Al met al zijn wij dik tevreden . Een volgende klus zullen wij dan ook zeker met dit bedrijf bespreken wat de mogelijkheden zijn!

Badkamer moderniseren

Marcel is erg prettig in omgang. Betrouwbaar en heeft mij goed advies gegeven voor mijn badkamer. Alles ziet er mooi uit en is keurig achter gelaten. Bij een volgende klus weet ik wie ik bel.

Buiten kranen repareren

Marcel van Goois klusbedrijf heeft uitstekend werk verricht. Hij is vriendelijk en goed in de communicatie. De volgende keer zal ik hem zeker weer bellen voor een klus.

Keuken gereed gemaakt voor plaatsing nieuwe

Marcel heeft prima werk geleverd. Vooraf een duidelijke offerte gekregen van het uit te voeren werk. Marcel werkt precies en netjes en geeft goed advies. Kortom een topper.

Huidige keuken en tegels verwijderen, en klaar maken voor nieuwe.

Een heel positieve ervaring. Alles is goed opgeleverd en er in uiterst flexibel ingespeeld op onvoorziene omstandigheden. De eerst volgende grote klus. Ik weet nu al wie ik die opdracht gun.

Keuken gereed maken voor plaatsing

Marcel heeft ons geweldig geholpen. We hadden last-minute hulp nodig om de elektra voor onze nieuwe keuken goed voor te bereiden en hij kwam vlot langs om te kijken, begon snel en heeft zeer goed werk geleverd. De communicatie ging ook erg soepel. Aanrader!
Scroll to Top